Scalppigmentatie & Hair Rescue

Je haar echt terug?

Beauty clinic Elly de Cocq heeft 2 unieke technieken geleerd bij Ecuri Cosmetics waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen. Je ziet er gewoon goed gekapt uit.

Hair Rescue program
Scalppigmentatie

scalpHair Rescue Program is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben en maakt je haardos geleidelijk voller.
Hair Rescue maakt gebruik van essentiƫle vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt eerst stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het Ecuri permanent make-up apparaat. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: je haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.
Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek.
Na de behandeling met Hair Rescue essentiƫle vitamines. Moet je elke avond Hair Rescue Scalp Lotion gaan gebruiken. Het is belangrijk om dit elke dag te doen, net als tandenpoetsen. Hair Rescue Scalp Lotion werkt samen met de behandeling en bevordert even eens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.
Hair Rescue Program is bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en haaruitval. Het is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben. Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

Meer lezen over Hair Rescue? Klik hier…
Meer lezen over Scalppigmentatie? Klik hier…

 

 

Scalppigmentatie
Ecuri stamceltechniek wenkbrauwen