Collageenlamp behandeling

“De Beauty Angel ELT staat voor een innovatief van licht- en wellnesstherapie.
Het speciale licht van de collageenlamp wordt door de fibroblasten opgenomen en activeert de opbouw van collageen, elastine en hyaluronzuur in de huid. Lichtbehandeling met de ELT is immers een geweldige manier om energie te krijgen. Niet alleen in het lichaam, maar vooral in uw huid!! Omdat collageen het belangrijkste bouwstof van het bindweefsel is, hebben we dit nodig om verslapping te voorkomen.
Doordat de doorbloeding verbetert, neemt de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen toe, tevens worden afvalstoffen sneller afgevoerd.┬áHet gevolg is dat uw huid er uitgeruster, stralender en gladder uit gaat zien!!”

Collageenlamp

Bij Beauty clinic Elly de Cocq kunt u terecht voor een combinatie tussen wellness & huidverbetering. De behandeling wordt los, in kuurverband en i.c.m. een gezichtsbehandeling aangeboden.

Wanneer u de Beauty Angel ELT wilt ondergaan in kuurverband en echt iets aan huidverbetering wilt gaan doen, adviseren wij dit ten aller tijde in combinatie met Laviesage te doen. De Boost & lift of de Skollagen zijn hierbij erg goed.