IPL duurzaam ontharen

Nieuw bij Beauty clinic Elly de Cocq is de Ecuri Record IPL.
Deze manier van duurzaam ontharen is minder gevoelig dan de IPL en laser behandelingen van voorheen dankzij de gepatenteerde GEM technologie.
Hierdoor bundelt de energie krachtiger onder de huid en kunt u in een mum van tijd van uw ongewenste haargroei af zonder pijn te ervaren.
Naast de zeer goede resultaten met duurzame ontharing werkt lichttherapie ook zeer goed op: AcnePigmentvlekkenHuidverjongingCouperose

IPL duurzaam ontharenNooit meer harsen, scheren of epileren!
Harsen, epileren en scheren; voor veel vrouwen en mannen een steeds terugkerende handeling.
Het is lastig en het kost veel tijd. Waarom zou u dat allemaal doen, als u nu op een snelle, veilige en betrouwbare manier duurzaam van die lastige haren af kunt zijn. In een klein aantal behandelingen is het haar voor een lange periode of voorgoed verdwenen. Vervolgens hoeft u slechts eens per jaar een losse behandeling ter onderhoud te doen.

Intake gesprek
Voordat er behandeld wordt zal er bij ons altijd een persoonlijk intake gesprek plaats vinden. Ook al heeft u reeds elders een gesprek of zelfs een behandeling gehad. Wij vinden dat u op de hoogte dient te zijn omtrent alle (on)mogelijkheden, risico’s, juiste verwachtingen en algemene informatie over haargroei waarvan wij vinden dat u deze moet weten. Na dit gesprek besluit u of u wilt starten met behandelen. Ook kan het voorkomen dat wij u helaas moeten teleurstellen omdat behandelen met licht bij u niet mogelijk is. Samen bekijken wij dan of er andere mogelijkheden zijn.

Heel belangrijk is tijdens de hele behandelperiode voor en na de behandeling  uit de zonte blijven in verband met de kans op brandplekjes en pigmentatie. Wel erg belangrijk dat u aangeeft dat u wel in de zon heeft gelegen. De beste tijd om te starten met duurzaam IPL ontharen is dan ook na de zomer zodra uw zomerkleurtje weer is verdwenen. Komen de lichaamsdelen die u wilt behandelen nooit in de zon, zoals de oksels, of bent u bereid het behandelde gebied uit de zon te houden, dan kunt u natuurlijk altijd starten.

Voor & na.

Tijdens het intakegesprek leggen wij o.a. de haargroei en haargroeicyclus uit. De groei- en rustfase van haar: wat heeft dit te maken met uw behandeling? Wij vertellen u over de verschillende ontharingsmethodes en in het bijzonder duurzaam ontharen met het flitslicht systeem. Tevens laten wij u enkele flitsen voelen en kunnen wij de huidreactie bekijken. Ook kunnen wij dan de kosten bepalen omdat wij de grootte van het te behandelen oppervlak zien. Het is dus belangrijk dat tijdens het intakegesprek de haren zichtbaar zijn. Het intake gesprek is gratis.

Voor klanten die eerder bij ons waren voor laser ontharen geven wij een gratis proefbehandeling, bel even voor een afspraak (0181-614 718)
Vraag naar onze abonnementsprijs.

Bij rimpels
de IPL geeft verbluffende resultaten op het liftende effect van de huid. De combinatie van microdermabrasie en onze nieuwe Beauty Tec Sim is ook een topbehandeling voor rimpel vermindering.
Vraag naar onze abonnementsprijs.

Wilt u dat wij contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een intake gesprek? vul dan onderstaande velden in, klik op verzenden en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.

captcha

Vul bovenstaande tekens in het onderstaande veld in.